3eres Jornades de Biotecnòlegs de Catalunya

Durant els dies 22 i 23 de març és van realitzar les 3eres Jornades de Biotecnologia (III JBC) que aquest any es van dur a terme a la Universitat de Vic. L’entitat organitzadora ASBTEC amb experiència d’altres jornades, les II JBC a la UAB i les primeres a Tarragona (URV).
En aquestes jornades també va col·laborar la Federació Espanyola de Biotecnòlegs (FEBiotec).
L’objectiu d’aquestes jornades és donar a conèixer als estudiants de Biotecnologia, llicenciats i/o doctorats les sortides professionals que vulguin establir o augmentar la seva xarxa de contactes amb altres professionals dels sector Bio. Es va realitzar una taula rodona sobre sortides professionals, dos tallers: un de comunicació i l’altre de treball en equip i lideratge.
Les Jornades van comptar amb variada participació de diversos representants d’empreses biotecnològiques (Trifermed, Phyture Biotech, Scidea, Eli Lilly, IRB). Dins del marc de les III Jornades de Biotecnòlegs de Catalunya es va celebrar l’assemblea general d’ASBTEC.
El públic ha estat majoritàriament pertanyent a l’àmbit estudiantil, procedent de totes les universitats catalanes on s’imparteix la Llicenciatura o Grau de Biotecnologia.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.