Biotech Annual Congress 2014

El Biotech Annual Congress 2014 (BAC2014) s’ha convertit en un dels congressos amb major impacte del sud d’Europa. Aquesta edició del BAC es va realitzar els dies 9, 10 i 11 de Juliol a Barcelona de la mà d’ASBTEC i va ser promogut per la Federación Española de Biotecnòlogos (FEBiotec). Més de 350 professionals especialitzats en tota Espanya es van trobar en aquesta cita per compartir els últims avanços en investigació, empreses i divulgació científica al voltant de la Biotecnologia.

El programa científic d’aquesta octava edició del Biotech Annual Congress va comptar amb investigadors de gran prestigi, entre els que es troben el Dr. Kurt Wüthrich, Premi Nobel de Química al 2002, el Dr. Werner Arber, Premi Nobel de Medicina o Fisiologia en 1978, Maria Blasco, directora del CNIO (Centro Nacional de Investigaciones Oncológicas) i el Dr. Jean Weissenbach, Premi Príncep d’Asturies d’Investigació al 2001.

Els joves científics també van tenir la oportunitat de presentar el seu treball. Molts dels assistents van voler compartir els seus resultats en forma de pòsters que van ser exhibits al hall del CosmoCaixa. Aquells sis descobriments més relevants, van ser seleccionats pel comité científic per ser exposats com a ponència davant l’auditori. Biomedicina, Bioinformàtica i Bioquímica van ser les temàtiques escollides.

El programa del BAC2014 va ser el següent: 

                         

El comité organitzador va ser:

Ángela Bernardo Álvarez                      Santos Domínguez Zotes

Alejandro Sarrión Perdigones                Alejandra Fernández

Gerard Caelles                                    Borja Garnelo Gómez

Sandra Ciudad Broncano                      Claudia Lucía Millán Nebot

África Sanchiz Giraldo                          Alba Timón Gómez

Aquí podeu veure un recull d’algunes fotografies que reflexen moments del BAC2014. Per més imatges visita la nostra pàgina de Facebook.

                     

                     

                    

                                             

                       

                  

                

Organitza:

Promou:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *