Sembrem, crea la teva bioempresa

Sembrem! Pretén ser el recorregut formatiu i de mecenatge empresarial de referència per aquells professionals y estudiants del sector biotec que volen donar el pas cap a l’emprenedoria.

Des de l’ASBTEC apostem per la bioemprenedoria com una via per a crear ocupació i per impulsar el nostre sector, és per això que hem  dissenyat  un conjunt d’activitats dirigides a investigadors consolidats i estudiants de Màster i Doctorat, així com a joves amb una idea de negoci en ment que vulguin portar-la a terme i a emprenedors.

El programa Sembrem! inclou 4 activitats independents que pretenen cobrir les necessitats formatives sobre emprenedoria i donar suport al projecte empresarials dels assistents. Sembrem! Pretén ser el recorregut formatiu i de mecenatge empresarial de referència per aquells professionals y estudiants del sector biotec que volen donar el pas cap a l’emprenedoria.

Des de l’ASBTEC apostem per la bioemprenedoria com una via per a crear ocupació i per impulsar el nostre sector, és per això que hem  dissenyat  un conjunt d’activitats dirigides a investigadors consolidats i estudiants de Màster i Doctorat, així com a joves amb una idea de negoci en ment que vulguin portar-la a terme i a emprenedors.

El programa Sembrem! inclou 4 activitats independents que pretenen cobrir les necessitats formatives sobre emprenedoria i donar suport al projecte empresarials dels assistents.

  • Claus per Bioempendre es un curs introductori en bioemprenedoria, impartit per emprenedors novells i experimentats, que al llarg de 4 sessions aporten  una visió general dels diferents aspectes que cal tenir en compte a l’hora de començar aquesta aventura.
  • Aprenem! Son uns cursos per formar personal de base científica amb ganes de començar una trajectòria emprenedora mitjançant un seguit de sessions que sintetitzen coneixements especialitzats en temes de formació empresarial i bioemprenedoria (5 cursos).
  • Avalua’t! Aquells participants de l’Aprenem! tindran la possibilitat de donar un pas més en l’itinerari i podran assistir a una primera sessió organitzada per Barcelona Activa on se’ls donarà alguns consells sobre com presentar un business plan. Posteriorment, l’hauran d’enviar a BCN Activa per tal de que els seus tècnics els avaluïn i escullin tres business plans que tindran l’oportunitat de poder ésser presentats davant d’un jurat especialitzat en temes d’inversions biotechs. A més a més, tant aquest jurat com el públic especialitzat (inversors) assistent seran els participants de la tercera fita.
  •   BIOnet(working) és una activitat clau en el recorregut de bioemprendre per tal de posar en comú totes les persones que segueixen aquest itinerari conjuntament amb persones amb empreses consolidades. Una de les possibilitats que pot oferir aquesta activitat és la cerca de col·laboradors i/o persones amb ganes d’emprendre però que no tenen una idea consolidada. Ex. una persona que vulgui recolzar un projecte emprenedor (com un tipus de pràctiques en emprenedoria).

Tots aquells participants en l’Avalua’t tindran la oportunitat de trobar-se amb diferents agents necessaris per la creació de bioempreses. Des d’inversors (el mateix jurat de l’Avalua’t), bioemprenedors amb experiència, OTRIS, business developers d’altres empreses, empreses de serveis, etc. De tal manera que els participants puguin obtenir tots els contactes que li puguin servir d’ajuda per a donar el pas definitiu. 

                                                                            

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.