Fem Ciència, Fem Biotecnologia

Fem ciència, Fem Biotecnologia és un projecte de divulgació científica entre els joves per promoure el paper de la Biotecnologia dins la nostre societat i donar a conèixer la professió de Biotecnòleg.

Aquest projecta està inspirat en el projecte de Biotechnofarm de FEBiotec, el qual té el mateixos objectius però en un format més extens.

Vols que el teu centre de secundària participi en aquest projecte? Contacte amb nosaltres!! secretaria@asbtec.org

La primera edició d’aquest projecte es va dur a terme a l’IES Miquel Crusafont de Sabadell el dia 17 de Novembre aprofitant que era la setmana de la Ciència i que el 2014 està sent l’any de la Biotecnologia. La jornada va consistir en una xerrada sobre què és la Biotecnologia i quins tipus hi ha a càrrec del Dr. David Gallardo i posteriorment un taller pràctic de 3 hores. En el taller es van realitzar dues pràctiques, la primera sobre cultius cel·lulars per donar a conèixer la microbiologia i la gran utilitat que té en el sector de la Biotecnologia i la segona, es va centrar en el famós ADN, què és, com s’extreu i quina utilitat té aquesta tècnica.

 

Organitzat per:

Amb la col·laboració de:

Inspirat en el projecte de FEBiotec:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.