JBC patrocinadors

Patrocinadors de les X Jornades de Biotecnologia de Catalunya

CESIF és una empresa compromesa amb el progrés econòmic i social dels àmbits en els que desenvolupa les seves operacions, així com de les persones implicades en qualsevol activitat inherent a elles mateixes.

Una referència mundial en les activitats de formació i consultoria d'alta especialització, contribuint al desenvolupament dels sectors farmacèutics, biotecnològics, alimentari, químic i cosmètic; industries essencials per a l'economía. Un suport on trobaràs formació al teu abast per a preparar el teu perfil pel mercat laboral.

Talento-EPHOS és l'escola de negocis líder del sector farmacèutic i sanitari, que ofereix màsters i formació per a graduats. La missió de Talento-EPHOS és recolzar als professionals i companyíes del sector per a que puguin afrontar amb una major preparació i visió els reptes del futur.

L'excel·lència de la nostra formació està fonamentada en dos pilars principals_ l'elevat nivell del nostre professorat i la nostra filosofia d'ensenyança, que va més enllà del simple coneixement i capacita als nostres alumnes per a desenvolupar la seva propia versió.

La Facultat d'Enologia és un centre referent de formació superior que ofereix un model pedagògic i de recerca consolidat en els àmbits de l'Enologia i la Biotecnologia. Destaca la preparació del cos docent i investigador, la implementació del coneixement pràctic, i la col·laboració amb empreses i institucions capdavanteres a Tarragona i Catalunya.

La Facultat d'Enologia és al cor d'una de les regions vitivinícoles més importants del sud d'Europa, seu al mateix temps de multinacionals capdavanteres en farmàcia i alimentació. Des dels seus inicis, col·labora i compta amb el suport de diferents clústers empresarials i empreses del sector agroalimentari, millorant l'inserció laboral de l'alumnat.