Networking i més

Networking

Un dels objectius de les jornades és interconnectar els i les estudiants de biotecnologia i biociències de tota Catalunya, resoldre dubtes, fer contactes, crear sinergies… Per aquest motiu les JBC no es limiten a les xerrades i taules rodones al paranimf, sinó que també tindreu l'oportunitat d'assistir d'un espai per a parlar cara a cara amb alguns ponents que portarem per a vosaltres a l'speed meeting.

Recorda que aquesta part de l'esdeveniment és exclusiu per a socis d'ASBTEC.

A més a més, trobaràs al claustre una zona d'stands on podràs informar-te sobre futurs estudis de màster a diferents universitats. I si la teva idea és anar cap a empresa? També trobaràs diferents opcions per informar-te!

Allotjament

Per a aquells que vingueu des de fora de Barcelona, tant si voleu venir el divendres per la nit com dissabte al matí, us fem un resum d'algunes opcions que hi ha a la vora de la Seu de les JBC per allotjar-vos. Totes les opcions estan a menys de 15 minuts a peu.

Hotel i hostels Preu (€ p/nit) Puntuació a Booking
TOC Hostel Barcelona 41 € 8.6
Urbany Hostel BCN Go! 22 € 7.0
Hostel One Batlló 20 € 9.3
Hostal Ideal Sants 50 € 4.5
Dream Cube Hostel 28 € 8.1
Free Hostels Barcelona 39 € 8.5

No podria faltar, per a tancar les Jornades un sopar on poder conèixer més a fons a tots aquells estudiants i assistents que han vingut a gaudir de la investigació que es fa a Catalunya. No et perdis el sopar i la biotechnoparty!

Menjar

En el temps de pausa per a menjar, us donem també diferents restaurants per on podeu moure-us i menjar bo. Us recomanem si veniu amb grup i ho teniu clar, que reserveu taula!

Opcions de restaurants Preu (€ p.p.) Puntuació a Google
Big Al's , hamburgueses i aletes de pollastre. Veggie burguers 12-16 € 4.4/5
Restaurant O Retorniño, tradicional gallec, tapeo 15-25 € 4.4/5
Tierra brava, tapes i vins 15-25 € 4.2/5
Pan y Pan, menjar tradicional venezolà 10-15 € 4.5
Fat beggies, cuina tradicional i opcions veganes. Menú del dia 15 € 4.7/5
Rasoi, menjar indi, picants i curris 15-20 € 4.6/5