Networking i més

Networking

Un dels objectius de les Jornades és interconnectar els i les estudiants de biotecnologia i biociències de tota Catalunya, resoldre dubtes, fer contactes, crear sinergies… Per aquest motiu les JBC no es limiten a les xerrades i taules rodones, sinó que també tindreu l'oportunitat d'assistir d'un espai per a parlar cara a cara amb alguns ponents que portarem per a vosaltres a l'speed meeting i participar en tallers.

A més a més, trobaràs una zona d'stands on podràs informar-te sobre futurs estudis de màster a diferents universitats. I si la teva idea és anar cap a empresa? També trobaràs diferents opcions per informar-te!

Transport

Des d'aquesta edició de les JBC, volem reunir a estudiants de totes les universitats catalanes, i per tant, hem acordat amb Renfe un descompte del 5% en tots els bitllets d'AVE – Llarga distància. Per a tots els interessats, el descompte s'haurà de fer efectiu seleccionant la calsse desitjada i després al desplegable de tarifes, seleccionar la tarifa de ferias y congresos. Per últim, introduir el número d'autorizació. El document amb les dades el podreu trobar a Descàrregues un cop hagueu comprat l'entrada de les JBC, al vostre apartat d'usuari (Mi cuenta). 

Allotjament

Per a aquells que vingueu des de fora de Barcelona, tant si voleu venir el divendres per la nit com dissabte al matí, us fem un resum d'algunes opcions que hi ha a la vora de la Seu de les JBC per allotjar-vos. Totes les opcions estan a menys de 15 minuts a peu.

Hotels i hostels Preu (€ p/nit) Puntuació a Booking Distància
Golden Hotel Barcelona **** 98 € 8.4 29 min
NH Barcelona Diagonal Center*** 90 € 7,9 24 min
Hotel Best Front Maritim**** 95 € 7,5 38 min
Born Barcelona Hostel 39 € 8,9 28 min
Unite Hostel Barcelona 27 € 8.2 11 min
Fabrizzio's Petit 30 € 9,0 45 min

Menjar

En el temps de pausa per a menjar, us donem també diferents restaurants per on podeu moure-us i menjar bo. Us recomanem si veniu amb grup i ho teniu clar, que reserveu taula!

Opcions de restaurants Preu (€ p.p.) Puntuació a Google
Big Al's , hamburgueses i aletes de pollastre. Veggie burguers 12-16 € 4.4/5
Restaurant O Retorniño, tradicional gallec, tapeo 15-25 € 4.4/5
Tierra brava, tapes i vins 15-25 € 4.2/5
Pan y Pan, menjar tradicional venezolà 10-15 € 4.5
Fat beggies, cuina tradicional i opcions veganes. Menú del dia 15 € 4.7/5
Rasoi, menjar indi, picants i curris 15-20 € 4.6/5