JBC patrocinadors

Patrocinadors de les X Jornades de Biotecnologia de Catalunya

CESIF és una empresa compromesa amb el progrés econòmic i social dels àmbits en els que desenvolupa les seves operacions, així com de les persones implicades en qualsevol activitat inherent a elles mateixes.

Una referència mundial en les activitats de formació i consultoria d'alta especialització, contribuint al desenvolupament dels sectors farmacèutics, biotecnològics, alimentari, químic i cosmètic; industries essencials per a l'economía. Un suport on trobaràs formació al teu abast per a preparar el teu perfil pel mercat laboral.

Talento-EPHOS és l'escola de negocis líder del sector farmacèutic i sanitari, que ofereix màsters i formació per a graduats. La missió de Talento-EPHOS és recolzar als professionals i companyíes del sector per a que puguin afrontar amb una major preparació i visió els reptes del futur.

L'excel·lència de la nostra formació està fonamentada en dos pilars principals_ l'elevat nivell del nostre professorat i la nostra filosofia d'ensenyança, que va més enllà del simple coneixement i capacita als nostres alumnes per a desenvolupar la seva propia versió.

Som una universitat pública, fem formació de qualitat, i recerca, i tenim un compromís amb la societat.
Som la Universitat líder de l’Estat tant pel que fa a l'oferta acadèmica com per la recerca, gràcies a la nostra aposta per la qualitat. Aquest lideratge s’ha vist reconegut als principals rànquings internacionals, i gràcies a la transferència i la innovació fem arribar cada dia els nostres resultats a la societat.

La nostra comunitat està formada per prop de deu mil persones que comparteixen els nostres valors: llibertat, democràcia, justícia, igualtat i solidaritat, i el compromís amb la responsabilitat social i els objectius de desenvolupament sostenible. A més, de la nostra estreta vinculació històrica amb la ciutat de Barcelona i amb Catalunya, som una universitat global, present arreu del món i una de les impulsores de la nova universitat europea.

La Facultat d'Enologia és un centre referent de formació superior que ofereix un model pedagògic i de recerca consolidat en els àmbits de l'Enologia i la Biotecnologia. Destaca la preparació del cos docent i investigador, la implementació del coneixement pràctic, i la col·laboració amb empreses i institucions capdavanteres a Tarragona i Catalunya.

La Facultat d'Enologia és al cor d'una de les regions vitivinícoles més importants del sud d'Europa, seu al mateix temps de multinacionals capdavanteres en farmàcia i alimentació. Des dels seus inicis, col·labora i compta amb el suport de diferents clústers empresarials i empreses del sector agroalimentari, millorant l'inserció laboral de l'alumnat.