V Claus per Bioemprendre

S’han escrit centenars de frases encoratjadores per a emprenedors i se n’escriuran centenars més. The value of an idea lies in the using of it, digué Thomas Edison. It’s not about ideas. It’s about making ideas happen, respongué Scott Belsky. Fail often so you can succeed sooner, afegí Tom Kelley. I així successivament.

Sentencies inspiradores en trobem a cabassos
Des de l’Associació de Biotecnòlegs de Catalunya creiem molt en l’emprenedoria, model d’èxit als països més desenvolupats científicament. Creiem molt en les idees i en el finançament, factors indispensables per iniciar un negoci, però som plenament conscients que sense assessorament aquests no tenen cap valor. És per això que aquest mes de Maig organitzem, conjuntament amb la Fundació Escola Emprenedors, HIV Therapeutics i CataloniaBio, el Cinquè Curs d’Iniciació a la BioEmprenedoria. Aquest curs està especialment enfocat a estudiants i investigacions en ciències de la vida i biomedicina. 

Us ho posem d’allò més fàcil: reserveu-vos tots els dimarts al vespre del mes de Maig entre les 18:30 i les 20:30 i planteu-vos a l’auditori CEK de Barcelona (mapa). 
Us presentarem l’experiència personal de 14 dels nostres principals bioemprenedors: aquelles persones extraordinàries que avui en dia, al nostre país i malgrat la delicada situació econòmica, estan tirant endavant companyies innovadores i internacionals. Ens respondran preguntes que ara mateix us poden rondar pel cap, com:
 • Quan una idea és realment una bona oportunitat? Com la puc protegir?
 • Quin és el millor model de negoci per tirar endavant la meva idea?
 • Com puc formar el millor equip?
 • Necessito finançament? Si el necessito, on el trobo?
 • Quins són els principals riscos de les petites companyies?
 • Com evolucionen les companyies, què he de tenir en compte per al futur?
 • Quina formació addicional em caldrà?

Tot seguit us proposem el títol de cadascuna de les sessions, perquè aneu fent boca. Podeu consultar el programa complert i els ponents, aquí:
 • Primera sessió (5 de Maig), “La bioemprenedoria és essencial per al desenvolupament de la biotecnologia”
 • Segona sessió (12 de Maig), “Les primeres passes: de la idea a les primeres rondes de finançament”
 • Tercera sessió (19 de Maig), “No tot és curar el càncer. Models alternatius en biotecnologia i biomedicina”
 • Quarta sessió (26 de Maig), “People you need to know”

Imatges de la III edició de les Claus per Bioemprendre

Com sempre, des de l’ASBTEC intentem ajudar-vos a finançar les activitats que organitzem i en aquest cas els socis gaudireu d’un preu reduït de 50€ (respecte els 80€ originals).
Podeu consultar el testimoni d’edicions anteriors aquí. 

Ens encantarà veure-us-hi a tots: tant els veterans com els qui s’estrenen. Per cert, no dubteu de compartir les vostres opinions abans, durant i després de les sessions mitjançant l’etiqueta de Twitter #ClausPerBioemprendre.


Associació de Biotecnòlegs de Catalunya

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *