Concurs reciclatge: Pipetearte

Bones a tots i totes!

Avui us volem presentar Pipetearte, un concurs per a donar una segona vida a tots aquells plàstics d’un sol ús que es produeixen en ciència. Com molts sabem, contínuament s’estan generant plàstics d’un sol ús en els laboratoris, puntes de micropipeta, tubs falcons, eppendorfs … Residus que d’una o altra manera són difícils de tornar a utilitzar en experiments i que no ens alterin els resultats.

Es tracta d’un concurs de creació d’escultures amb aquests residus plàstics. Els participants, tindran fins el dia 20 d’octubre per a materialitzar l’obra d’art, podent guanyar alguns dels premis que donarem:

– Primer premi: 250 €

– Segon premi: 150 €

– Tercer premi: 100 €

A més a més, s’entregarà un lot de vins als guanyadors de la Finca Experimental Mas dels Frares de la Universitat Rovira i Virgili. Teniu tota la informació al respecte a les bases més abaix.

Com i per què és que s’utilitzen tant? Quines alternatives hi han? Es poden reutilitzar? Aquestes i altres preguntes les podreu resoldre si veniu a la jornada d’entrega de premis del concurs que farem al Campus Catalunya el dijous 20 d’octubre a les 16h. Escoltarem el punt de vista científic de la mà d’investigadors de la URV com el Daniel Schorn i el Daniel Fernández, així com el punt de vista artístic del Joan Vilà, escultor local que crea escultures reutilitzant residus. També hi haurà un pica-pica, no hi podeu faltar.

Per apuntar-vos teniu temps fins el 29 de setembre a través del formulari adjunt a continuació.

Un cop inscrits, el dia 3 d’octubre, de 16 – 18h haureu de recollir el material davant de la cafeteria Soteras del Campus Sescelades.

Podreu compartir les imatges sobre el progrés de les vostres escultures a través del #pipetearte i seguir-nos a les nostres xarxes socials @pipetearte.

Esperem que us animeu a participar i us desitgem molta sort a tots!

Patrocinadors de l'esdeveniment:

 

 

 

Col·laboradors de l'esdeveniment:

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *