XVI Congreso Anual de Biotecnología

Del passat 12 al 15 de Juliol va començar a la ciutat de Badajoz la XVI edició del Biotech Annual Congres, organitzat per Biotex i FEBiotec, la primera edició que ha tingut lloc a Extremadura. Durant tres jornades, el futur de la biotecnologia espanyola es va reunir a Extremadura per a ser un punt de trobada amb estudiants arribats de tots llocs.

Els més ràpids, van poder comprar entrades i gaudir de les diferents activitats i cursos de formació que es van oferir; tal i com tastos de vins i olives de la DO Ribera del Guadiana, visites al Centro Centro Tecnológico Nacional Agroalimentario de Extremadura CTAEX, curs sobre citometría de flux o sobre divulgació científica.

Les xerrades plenàries van comptar amb cientifics de renom com José Miguel Mulet, Brian Kobilka i Phillip Cohen. Les línies del congrés van tocar la branca de la biotecnologia de plantes, sanitària i daurada, amb ponents com Laura Lechuga Gómez, Claus M. Azzalin i Lucía Jordá Miró. Tots aquells assistents que així ho van voler, vam poder presentar posters i comunicacions orals sobre les seves investigacions de TFG, TFM i doctorat.

Sabem que la connectivitat de la regió ha sigut una barrera per l'assistència de molts estudiants, però tot i així es van superar àmpliament els 200 assistents. Un congrés amb una organització impecable que sense dubte, recordarem com de les millors edicions. Des d'ASBTEC, donar l'enhorabona a tot el comitè organitzador i agrair a la petita comitiva de socis que van arribar a seguir-nos a terres extremenyes.

…i a Catalunya? Ja fa gairebé una dècada des de que l'últim BAC es va realitzar a Catalunya, l'any 2014 a Barcelona. Una de les missions que tenim a ASBTEC és posar-vos a l'abast tot el panorama biotecnològic, i el BAC, en forma part. Si has assistit a edicions anteriors i vols col·laborar amb nosaltres, suma't! Escriu-nos a secretaria@asbtec.cat i ens posarem en contacte amb tu.

 

Ens veiem a la propera edició!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *