Bionorth VIII León 2023

Obriu bé les orelles perquè ja tenim ven aviat la propera edició del Bionorth, Encuentro de Jóvenes Biotecnólogos del Norte de España, en la seva VIII edició. Aquest any, ens donem cita tots els i les estudiants de biotecnologia de tot arreu de la península a la capital del vell Regnum Legionense, León; els dies 11 i 12 de novembre.

Ja fa dues edicions, tot sortint de la pandèmia al 2021, que la VI edició va tenir lloc a Tarragona, i l'esdeveniment gaudeix de bona salut. Aquesta edició tindrà per seu la sala Paranimf de la Universidad de León, i tindrem ponències, tallers sobre empreses, xerrades sobre amb professionals del sector…

Feu un cop d'ull a la pàgina web que tenen preparada al botó de més abaix i veieu tot el que podreu fer en un cap de setmana ple de biotecnologia.

No coneixeu la gastronomia lleonesa? Vins D.O. Bierzo, morcilla de lleó, tapes, botillo, etc. Resumint, una oportunitat per a fer una escapada exprés a León i gaudir de la ciutat i de la seva gent. Per només 12€ si us inscribiu abans del 15 d'octubre, podràs gaudir de tot això i molt més, informa't.

Si t'ho estàs pensant… no ho dubtis! Escriu-nos a secretaria@asbtec.cat o per xarxes socials per tal de posar-nos en contacte amb tú! La resta ja ens estem organtizant per a anar-hi.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *